Η Εταιρεία

H
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ SECURITY κατάφερε να χτίσει από το 1996, μία σταθερή φήμη και να δεσπόζει ως μία από τις μεγαλύτερες στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και στο σύνολο της χώρας, στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και υπηρεσίες. Δεν είναι τυχαίο ότι καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της υπηρεσίας μας έως και σήμερα διαθέτει διεθνής πιστοποιήσεις (ISO), βεβαιώσεις επιμόρφωσης , άδειες λειτουργίας, και για τον λόγο αυτό, μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, μας εμπιστεύθηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται τους πελάτες τους.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ μας ασχολείται με την μελέτη, εγκατάσταση, και την συντήρηση συστημάτων ασφαλείας, πυρασφάλειας, πυρανίχνευσης, κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης (CCTV) αλλά και συστημάτων ελέγχου κίνησης και πρόσβασης (ACCESS CONTROL).
Εγκαθιστούμε μόνο τα καλύτερης ποιότητας προϊόντα του χώρου των συστημάτων ασφαλείας. Με την βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μας που διαρκώς ενημερώνεται και εκπαιδεύεται στις νέες τεχνολογίες, μπορούμε να περηφανευόμαστε ότι η ΥΠΗΡΕΣΙΑ μας είναι κορυφαία στην εγκατάσταση και την υποστήριξη απόλυτα αξιόπιστων συστημάτων, προσαρμοσμένων απόλυτα στις δικές σας ιδιαίτερες απαιτήσεις και ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας. Η πλήρης παρακαταθήκη ανταλλακτικών και το εχέμυθο και ειδικευμένο προσωπικό μας μπορούν να εγγυηθούν για την πλήρη υποστήριξή σας.

Είμαστε εξουσιοδοτημένοι εγκαταστάτες και αντιπρόσωποι όλων των προϊόντων ασφαλείας του ομίλου GENERAL ELECTRIC στον Ν.Ημαθίας. (GE Security – OPTEX – ALEPH – BUNKER – CQR Security – CADDX – ARITECH – ITI – SUPRA – KILSEN – COSMOTRON – OSBORNE HOFFMAN – SENTROL – TAKEX – SECURITRON – DIXIE – SIMA ELECTRONICA – TANGO SYSTEMS – KERI – FIBER OPTIONS – LGE – WINLAND – HEITEL – INOVONICS – JAM) και βέβαια οι στόχοι μας δεν σταματούν εδώ αλλά σκοπεύουμε σε περαιτέρω διεύρυνση των διεθνών δραστηριοτήτων μας.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ μας δεν δεσμεύεται να προσφέρει προϊόντα συγκεκριμένης φίρμας. Με διαρκή ενημέρωση στις εκθέσεις που γίνονται διεθνώς όσον αφορά τα μηχανήματα με τα οποία ασχολούμαστε, διαμορφώνουμε την εντελώς προσωπική άποψη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ SECURITY για τα καλύτερα μηχανήματα ανάλογα με την περίπτωση και τις απαιτήσεις της εποχής.

Όλα τα συστήματα ασφαλείας που εγκαθιστούμε υπό τον τίτλο της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ μας, συνδέονται με τον κεντρικό σταθμό της επιχείρησής μας που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και εγγυάται την σιγουριά, λαμβάνει τα σήματα, τα αξιολογεί και ενεργεί γρήγορα και αποτελεσματικά είτε επεμβαίνοντας, είτε ειδοποιώντας την Αστυνομία ή άλλη αρμόδια αρχή. Επίσης ειδοποιείται και ο ίδιος ο πελάτης για κάθε κίνδυνο – κλοπή, ληστεία, φωτιά, διαρροές κλπ. – για λόγους καθαρά αύξησης του αισθήματος της σιγουριάς και ασφάλειας του ίδιου του ενδιαφερόμενου, αλλά και για την πρόληψη κάποιου πιθανού κινδύνου.

Ο κατάλογος των πελατών μας είναι μακροσκελής. Ανάμεσά τους υπάρχουν Οργανισμοί, Δημόσια Ιδρύματα, κοσμηματοπωλεία, Super Markets, εργοστάσια, οικείες που έχουν εμπιστευτεί στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ SECURITY την ασφάλειά τους, την μελέτη και επίλυση των προβλημάτων της εγκατάστασής τους και την μετέπειτα υποστήριξή τους σε κάθε πρόβλημα – είτε βλάβης, είτε χειρισμού – που θα παρουσιαστεί. Πολλές περιπτώσεις απόπειρας διάρρηξης ή ληστείας που αποφεύχθηκαν χάρη στα συστήματά μας και στην σωστή λειτουργία τους, έρχονται να επιβεβαιώσουν με τον πιο έμπρακτο τρόπο ότι είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την ασφάλεια των περιουσιών και την διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας των πελατών μας.